KP-RO7-BF - komplet wkładów.
W skład kompletu wchodzą następujące wkłady:
AC-PP-10-5-NL - wysokiej jakości wkład sedymentacyjny wykonany ze sznurka polipropylenowego.
Wkład skutecznie usuwa z wody zanieczyszczenia mechaniczne takie jak: piasek, muł, rdza, szlam rzeczny, mikroorganizmy, pył węglowy i inne osady.
AC-GAC-10-NL - wysokiej jakości wkład z granulowanym węglem aktywnym.
Wkład poprawia smak i zapach wody oraz skutecznie usuwa zanieczyszczenia organiczne (drobnoustroje, grzyby, bakterie), zanieczyszczenia mechaniczne, chlor i jego pochodne, ołów i toksyczne metale ciężkie, pestycydy, detergenty i fenole.
AC-SC-10-NL - wysokiej jakości wkład sedymentacyjno-węglowy wykonany ze sznurka polipropylenowego i węgla aktywnego.
Wkład skutecznie usuwa z wody zanieczyszczenia takie jak:
piasek, muł, rdza, szlam rzeczny, pyłki kwiatowe, chlor i jego pochodne, ołów i toksyczne metale ciężkie, związki organiczne, pestycydy, detergenty i fenole.
AC-IL-GAC - wkład zawiera granulowany węgiel aktywny z łupin orzecha kokosowego, stosowany w celu poprawy jakości wody do picia.
Wkład poprawia smak i zapach wody oraz usuwa zanieczyszczenia mechaniczne, chlor i jego pochodne, ołów i toksyczne metale ciężkie, związki organiczne, pestycydy, detergenty i fenole.
AC-IL-MIN - wkład mineralizujący służy do nasycania wody jonami soli mineralnych.
Wkład zawiera naturalne minerały (złoże niskosodowe), których odpowiednie rozdrobnienie powoduje ich właściwe rozpuszczanie w wodzie. Poprawiają w ten sposób smak wody.
AC-IL-BIO - ceramiczne kulki emitują promieniowanie FIR (Far infrared rays - promieniowanie w dalekiej podczerwieni), które wywołuje rezonans z cząsteczkami wody i cząstkami organicznymi. Cząsteczka wody i długość fali FIR wchodzą w rezonans powodując zwiększenie amplitudy drgań cząsteczek. To zmniejsza trwałość struktury grup cząsteczek wody i substancji mineralnych, w rezultacie część tych substancji uwalniana jest na zewnątrz. Uwolnione substancje mineralne wpływają na złagodzenie smaku i zapachu wody.
Właściwości promieni FIR: poprawiają smak i zapach wody, aktywują metabolizm ludzi, zwierząt i roslin, zwiększają rozpuszczalność tlenu, niszczą jony ujemne, powodując wzrost odporności, woda uzyskuje lepszą zwilżalność i zdolność do tworzenia emulsji.
ABY ZAMÓWIĆ ZADZWOŃ LUB NAPISZ